Jótékonyság

2024.04.28. 10:43

Tenisz és padel verseny a nyári élményekért: majd 3 millió forintot gyűjtöttek Mosonmagyaróváron - Fotók

Három helyszínen szervezték meg az I. Rotary Szigetköz Mosonmagyaróvári Jótékonysági Tenisz és Padel versenyt, melyen rászoruló gyermekek nyári táborozását tűzték ki célul.

Mészely Réka

Az I. Rotary Szigetköz Mosonmagyaróvári Jótékonysági Tenisz és Padel versenyt három helyszínen szervezték meg szombaton. 

A Rotary Club Szigetköz tagja, Fazekas Norbert főszervező tájékoztatása szerint hagyományteremtő szándékkal indították el a padelt és a teniszt népszerűsítő, jótékonykodással egybekötött rendezvényt.
A padel egyre nagyobb sikernek örvend, immár Mosonmagyaróváron is. Fazekas Norbert szerint azért is, mert ötletes, mozgékony sport, illetve fedett és szabadtéri pálya is elérhető.

A Rotary Club Szigetköz rászoruló gyermekek nyári táborára kívánja fordítani az összeget. Szőcs Attila klubelnök arról számolt be, hogy a Mosonmagyaróvári Tenisz és Padel Club mellett mintegy harminc vállalkozás, sok magánszemély állt az ügy mellé, így közel hárommillió forintot gyűjtöttek. A tombolán a Szenyor Bike által felajánlott kerékpárt sorsolták ki.
A klubelnök hozzátette: megkeresik az iskolákat, hogy javasoljanak rászoruló gyermekeket, akiknek örömet jelentene a nyári táborozás.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában