kisalfold.hu videó

2024.02.20. 21:32

Győrságon díjazták a tehetségeket és a finomságokat - fotók, videó

Száznál is többen érkeztek hétfőn este a győrsági IKSZT nagytermébe, hogy átvegyék elismerésüket finom borukért, szép kertjükért, tehetségükért művészetben, sportban, tanulmányokban.

Pozsgai Kitti

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri értékelte arany, ezüst és bronz fokozattal. Fotó: Nagy Gábor

Szabó Krisztián pedagógus, győrsági önkormányzati képviselő idén kilencedik alkalommal hívta életre a Győrsági Tehetség- és Értéknapot.

A színültig megtelt nagyterembe száznál is többen érkeztek, hogy átvegyék elismeréseiket az ötletgazdától. Idén is lehetett pályázni rajzokkal, szép kertekkel, az óvodások és alsó tagozatos iskolások közül emelték ki a jövő reménységeit, a felsősök közül a tehetségeket, az egyetemisták közül pedig megválasztották a Győrság Fiatal Példaképe címet viselő díjazottat. Most először borokkal is lehetett nevezni a versenyre és a gyerekek is megmutathatták gasztronómiai tudásukat egy csokigolyó készítő versenyen. A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri értékelte arany, ezüst és bronz fokozattal.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában