Jótékonysági nagyböjti adománygyűjtés

2023.03.07. 11:25

Idén is gyűjtenek Mosonmagyaróváron és Csornán

A magyaróvári egyházközség idén is megtartja jótékonysági nagyböjti adománygyűjtését.

kisalfold.hu

A tavalyi mosonmagyaróvári gyűjtés eredményes volt, remélhetőleg az idei is az lesz. Fotó: Magyaróvári Katolikus Karitász Csoport

Remélhetőleg a tavalyi eredményesség idén sem marad el, hogy néhányat kiemeljünk: több száz kilogramm tészta, több száz darab konzerv, sok-sok édesség, gyerekruhák és cipők értek célba. Az adományokat a Magyaróvári Katolikus Karitász Csoport tagjai juttatják el a hajléktalanszálló ellátottjainak, a városban működő szociá- lis intézményekbe, valamint a környezetükben élő rászorulók részére. 

A gyűjtések időpontja a szombati és vasárnapi szentmisék alkalmával zajlik. Ezen a hétvégén tisztálkodószereket, a következőn pedig tartós élelmiszereket várnak. Március 25–26-án a fehérneműket, zoknikat fogadják, utána pedig az édesség-, tea- és süteményfelajánlásokat. A helyszín a magyaróvári katolikus templom (Szent László tér). Kérik, hogy csak bolti csomagolású élelmiszert vigyenek. 

A Csornai Jézus Szíve Karitász Csoport tagjai is adakozásra buzdítják az embereket. Adományaikat a csornai Jézus Szíve-templom Szent Antal-oltárához, a szentmisék alkalmával helyezhetik el március 12. és 19. között. 

Egyéb időpontokban is fogadják a felajánlásokat, előzetes egyeztetés után a 30/866-6944-es telefonszámon, vagy a [email protected]; https://www.facebook.com/csornaijezus címeken. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában