Súlyos testi sértés

2024.02.15. 20:08

Pénzbírsággal sújtották a komáromi munkásszállón, ittasan balhézó ukrán férfit

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Komáromi Járási Ügyészség. Gyorsított eljárásban a Komáromi Járásbíróság elítélte az ukrán elkövetőt. A vádhatóság indítványára 260.000 forint pénzbüntetést szabtak ki a férfi ellen. A bíróság döntését mindannyian elfogadták, így az jogerős.

Kisalföld.hu

A bíróság tényállása szerin az ukrán állampolgárságú férfi tavaly december 16-án a komáromi munkásszálló bejárati ajtaját kiabálva csapkodta. A sértett felszólította, hogy hagyja abba, mivel a többi lakó pihenni szeretne. Ezután vele is kiabálni kezdett az ukrán férfi, hogy ne magyarázzon neki. Dühében a kezében lévő 7 deciliteres szeszesitalos üveggel arcon vágta az őt figyelmeztető munkásszálló lakóját.

Az ütéstől a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban az elkövető magatartása alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában