Felszívódott

2024.01.25. 09:16

Nem lett kerítés Győrújfalun az anyagköltségre felvett több százezer forintból

A 36 éves vállalkozóval szemben sikkasztás miatt indult eljárás

Kisalföld.hu

Forrás: Schutterstock

A győrújfalui házánál kívánta felújítani kerítését egy hölgy 2022 augusztusában, amire az általa ismert vállalkozónak adott megbízást. Az anyagköltségre a szakember mintegy 330 ezer forintot kért tőle, amelynek átutalása szeptember 2-án meg is történt. Ennek ellenére, a mesterember hosszabb ideig nem kezdte meg a munkát, és az elutalt pénzt sem fizette vissza a nőnek, aki később már elérni sem tudta. 

Az asszony 2023 tavaszán úgy döntött, hogy a vállalkozó ellen feljelentést tesz a rendőrségen.

A vármegyei rendőr-főkapitányság vizsgálói a büntetőeljárás keretében a 36 éves férfit sikkasztás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető a nyomozás során ígéretet tett a kár megtérítésére, amelynek egy részét a sértettnek ki is fizette.

A győri rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek - számolt be az esetről a rendőrség.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában