Szakmai elismerés

2024.05.10. 17:03

Erhardt Zoltán, soproni tulajdonos átvette az Év Vendéglőse díjat

Bódvai Ildikó

Erhardt Zoltán lett 2023-ban az Év Vendéglőse, erről még januárban döntött a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tagsága. Most egy harmincfős, szakemberekből álló delegáció hozta el a díjat a Sopron poncichter negyedében található étterembe, ahol nagy örömet szereztek vele a tulajdonosnak. A díjat Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke adta át.

 Év Vendéglőse
Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének az elnöke adta át Erhardt Zoltánnak az Év vendéglőse díjat, amire Zoltán felesége, Zsuzsa is nagyon büszke.
Fotó: Máthé Daniella

Büszkék az elismerésre

Minden vendéglősnek az álma ez a díj. A legfontosabb számunkra természetesen a vendég elégedettsége, de ez csak szakmai alázattal, odafigyeléssel és folyamatos tanulással nyerhető el 

- mondta az elismerés átvételekor Erhardt Zoltán. Hozzátette, olyan helyre teszik ki a díjat, hogy minden vendég észrevegye, mert ez egy olyan szakmai elismerés, amire igazán büszkék.

- Immár tradíció, hogy az elnökséggel együtt a tagok közül is megpróbálnak a lehető legtöbben részt venni az átadóünnepségen, hogy aki esetleg még nem járt itt, megnézze ki kapta idén a díjat - tette hozzá a büszke étteremtulajdonos, körbemutatva az ünneplő vendégseregen. 

Zoltán a siker titkát a folyamatos megújulásban látja, de rendkívül fontos szerinte a jó csapatmunka, a minőségi alapanyagok használata és a szakmai képzés is. Erről bővebben a szakmai siker kihirdetésekor beszélt lapunknak.

 Év Vendéglőse
Major Zsolt (középen), az étterem séfje és Mészáros Tibor is gratulált Erhardt Zoltánnak az Év vendéglőse díjhoz.
Fotó: Máthé Daniella

 Az Év Vendéglőse díjról

Az Év Vendéglőse elismerést 2001-ben alapította a Magyar Vendéglátók Ipartestülete. A díj odaítélésénél fontos szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is. A díjazott olyan vendéglős kell hogy legyen, aki szakmaszeretetével, tudásával példaképül szolgálhat a felnövekvő generációk és a pályatársak számára.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában