Next Top Model Hungary

2024.05.08. 13:00

Jávori Lili, a rábapatonai szépség sellőként is tündökölt – képgaléria

A TV2 csatornán fut a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban. A közelmúlt adásában Jávori Lili, sellőként is tündökölt.

Kisalföld.hu

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. A műsorban szereplő lányok egyre közelebb kerülnek a Next Top Model Hungary fődíjához. Jávori Lili képviseli vármegyénket a nagyszabású szépségversenyen.

Jávori Lili remekül érzi magát a műsorban, ahol hétről-hétre, szebbnél-szebb fotók készülnek róla.
Jávori Lili remekül érzi magát a műsorban, ahol hétről-hétre, szebbnél-szebb fotók készülnek róla.
Fotó: Oleg Borisuk/ TV2

Nemrég a környezetvédelem, míg a múlt héten a nő tematika nyomta rá bélyegét a versenyzők napjaira. Jávori Lili előző heti győztesként vágott neki a környezetvédelmi hétnek és bár a „ruhatervezős” feladatban a csapata nem nyert, a catwalk-on ő dönthette el, melyik lányok dolgát nehezíti meg azzal, hogy egy-egy kukát kell maguk után húzniuk. Anastasia, Cinti és Panna kapta a hátráltatást, amitől egyik lány sem volt elragadtatva. A heti eredményt ezúttal is a catwalk és a különleges sellő fotózás eredménye adta. Utóbbin Tombor Zoltán segítette a lányokat. Lili ezúttal is gond nélkül vette az akadályt, de az adásból az is kiderült, Mészáros Lilivel napról napra szorosabb barátság fűzi őket össze és szeretnének együtt döntőzni. 

Jávori Lili élvezi a műsor minden percét

Múlt vasárnap a lányok Tomán Szabinával és vendégként Kafival lelkiztek a villában, aki a lányok aktfotózásán is segíteni próbálta a versenyzőket, ott már a zsűrit Axente Vanessa képviselte. Hatalmas balhé kerekedett, amiért Gabi és Hawa nem vállalták be a meztelen fotózást. A többi lány nem tartotta fairnek, hogy így is készült róluk fotó; majd később ez a zsűriértékelésnél is gondot okozott. Olyannyira, hogy a műsor eddigi legnagyobb vitája alakult ki a zsűritagok között. 

Végül arra jutottak, nem távozik most senki, hiszen olyan lány nem eshet ki, aki száz százalékosan teljesítette a heti feladatokat. Viszont Gabi és Hawa sem eshet ki csak azért, mert kiálltak az elveik mellett egy ilyen helyzetben. A két lány így ezen a héten kap hátráltatást. A vasárnapi epizód legmeghatóbb jelenete az volt, amikor a fehérneműs catwalk-on meglepetésből a lányok családtagjai foglaltak helyet a nézőtéren. Jávori Lili ráadásul Hawa döntésének, előnyének köszönhetően öt percet beszélhetett az édesapjával, aki egy levelet is átadott neki, amit Lili párja írt. 

Lili szinte végig sírta az öt perces találkozót, de nagyon feltöltötte az apukájával történt beszélgetés. 

Ez a levél nagy erővel bír. Rettentően feltölt, de kicsit gyengít is. Úgyhogy ezt inkább valami nagyon nehéz napon előveszem, amikor nosztalgiázós kedvem van. De nagyon jó érzés!”– reagált Lili az adásban a levélre. 

A lányoknak következő hétvégén fagyos körülmények között, Ausztriában kell, hogy bizonyítsanak, ráadásul mivel múlt héten nem volt kieső, ezúttal két lány megy majd haza a műsorból. 

Korábban írtuk: Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavalyelőtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában