Helyi életstílus

2023.12.09. 15:00

A Mézeskalácsházban fotózkodhatnak a családok Csornán

December 9-én, szombaton délután fél háromtól családi fotózásra várják a csornaiakat a Premontrei parkban. Az apátság Mézekalácsházában lesz lehetősége a családoknak arra, hogy fényképeket készíttessenek magukról ünnepi, hangulatos környezetben.

Cs. Kovács Attila

Forrás: Schutterstock

A Mézeskalácsház kívül-belül feldíszítve várja az érdeklődőket, és igazán méltó helyet ad a karácsonyi felvételeknek. A fotózásra december 15-én, pénteken is lehetőséget ad a rend. Ugyanezen a helyszínen december 16-án, szombaton a csornai Pántlika Néptáncegyüttes és a Timaffy László művészeti iskola ad ünnepi műsort a közönségnek „Üljünk vidáman ünnepet, Jézuska megszületett...” címmel. Ugyancsak a premontrei rendházhoz kötődő program a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének csornai csoportja által szervezett karácsonyi hangolódás, amely az apátsági templomban lesz. A műsorban a győrújfalui Balázs és Angyalai Produkció szerepel. Az érdeklődőket december 9-én, szombaton délután öt órára várják a templomba. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában