30 évet ünnepel

2024.04.24. 07:30

St. Martin jubileum: kiállítás és koncert a soproni Kárpáti Malomban - videó

A pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martinnak nyílott a hétvégén kiállítása a Malmáriumban, és adott nagy sikerű koncertet a Kárpáti Malom nemrégiben kialakított traktusában, a Malmoziban.

Kisalföld.hu

Fotó: Dr. Kárpáti György

- St. Martin ezer szállal kötődik Sopronhoz, többször adott a Rotary Club Sopron szervezésében jótékonysági koncertet. Ez alkalommal azokat a festményeket hozta el a Malmárium galériába, amelyek az általa több mint tíz éve szervezett St. Martin nemzetközi művésztelepen készültek. Neves alkotók munkáit láthatja a soproni közönség, köztük természetesen az ő képeit is. A világhírű szaxofon- és pánsípművész a zeneszerzés és a festészet mellett fotózik is. Nemzetközi díjas fotóit egy külön teremben mutatjuk be - invitál a kiállításra dr. Kárpáti György, az Icomos-díjas Kárpáti Malom tulajdonosa. A tárlat május 9-ig, a Malmacska kávézó nyitvatartási idejében tekinthető meg.

A soproni közönség a festmények és fotók mellett ízelítőt kapott St. Martin improvizatív zenéjéből is. Aki most nem hallotta, szeptember 7-én a Barlangszínházban találkozhat vele, ahol koncertet ad.

St. Martin improvizatív zenéjéből is ízelítőt adott. Fotó: Dr. Kárpáti György

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában