kisalfold.hu videó

2024.04.06. 20:57

Fásy Ádám az egyik kedvenc városában, Győrben koncertezett - videó

Fásy Ádám és zenekara zárta pénteken a Nyugdíjas Klubok Házának megnyitó ünnepségét. Nem csak a névnaposoknak, de a születésnaposoknak is énekelt egy-egy dalt a Zeneexpressz tulajdonosa, aki szinte már haza jár Győrbe.

Kisalföld.hu

Fotó: Csapó Balázs

Nívós szépségversenye és Munkácsy festményei után koncerttel tért vissza Győrbe Fásy Ádám. Az egyik legszebb magyar városnak tartja Győrt, ahova rendszeresen visszajár.

Fotó: Csapó Balázs

Jóbarátjának köszönhetően elhozta a Rómer-múzeumba a Munkácsy kiállítást, melynek látogatószáma rekordot döntött. Gyönyörű lányokkal járta a várost és hajózott a Dunán, Rábán a szépségversenyek alkalmával. De jótékonykodott is a győri Vuk óvoda javára, az évek alatt pedig szoros együttműködést között a városvezetéssel is.

Fotó: Csapó Balázs

Pénteken azonban a nyugdíjasok miatt érkezett, hogy felejthetetlen koncertet adjon az idősebb korosztálynak. Köszöntötte a népnaposokat Az egy szál harangvirág című nótával és személyre szóló énekléssel örvendeztette meg a születésnaposokat a közönség soraiban. Felcsendültek még az est folyamán a legnagyobb klasszikusok és a sokak által ismert magyar dalok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában