Krimi

2024.04.28. 20:57

Három motoros halt meg a hétvégén, egy negyedik életéért még küzdenek (videóval)

Fiatal emberek indultak útnak, de már sohasem érhetnek haza.

Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

Vasárnap délután Csesznek közelében a 82-es főúton karambolozott egy autóval a motoros. Átsodródott a szembesávba és olyan hatalmas erővel csapódott frontálisan a kocsinak, hogy a motor kigyulladt - a borzalmas balesetről a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság is beszámolt és tett közzé megrázó fotókat.

A mentők sokáig küzdöttek a férfi életéért, azonban már nem tudták megmenteni.

Egy 40 év körüli férfi vesztette életét.

A zirci tűzoltók felvételén látszik, alig maradt valami a motorból, annyira szétégett:

Ennyi maradt a motorból
Forrás: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

Szombaton Baranyában történt egy másik motorostragédia. Ott is fiatal emberek haltak meg, egy szerelmespár vesztette életét borzalmas körülmények között. 

Komló közelében történt a karambol. A páros Tolnáról ment Pécs felé, amikor egy kanyargós útszakaszon a motort vezető 26 éves férfi előzésbe kezdett, de nem vette észre a szemből érkező kocsit. Az ütközésben ő és utasa is szörnyethaltak. A nő a szemből érkező kocsi alá esett be, úgy kellett leemelni róla a roncsot. 
Tolnán sokan ismerték őket, sokkolta a helyieket a tragédia, a rokonok pedig az interneten búcsúztak tőlük.

Szintén szombaton, Sirok és Egerbakta között kisodródott és a szalagkorlátnak ütközött egy motoros. Az 56 éves férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba - írja az Agria Tv.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában